COOL GROEP

Eerste COOL GROEP in Doesburg VAN START : 1 SEPTEMBER 2020Corona is (helaas) nog steeds actueel en de relatie tussen overgewicht en COVID-19 wordt steeds duidelijker. Het immuunsysteem blijkt dan minder in staat te reageren op binnendringende virussen en bacteriën. Door af te vallen verminder je het risico om ernstig ziek te worden. Dat afvallen niet altijd makkelijk is, zal iedereen weten die dit wel eens geprobeerd heeft, daarom is het fijn dat daar nu vergoede begeleiding voor bestaat. Op 1 september start bij mij een nieuwe groep “Coaching op Leefstijl” of ook wel CooL genoemd. Dit programma wordt vergoed door de basisverzekering en valt onder de noemer gecombineerde leefstijl interventie (GLI). Het programma is gericht op duurzaam afvallen door je leefstijl te veranderen. Het programma duurt 2 jaar en je wordt gedurende deze periode begeleid op het gebied van o.a. voeding, beweging, ontspanning en omgaan met stress. De begeleiding is zowel individueel als in groepsverband. Lijkt dit je wat of ken je iemand waar dit interessant voor is, dan zou delen fijn zijn!

Meer informatie of voor contact:
[E] koen@lifestylecoach-doesburg.nl

Vervanging Leonie

Vervanging Léonie:
Iris Haubrich, 27 jaar zal in de periode van 11 mei 2020 t/m 1 september 2020 de werkzaamheden van Léonie overnemen. Het kan zijn dat ik al wat eerder in de praktijk te vinden ben!

Tijdens mijn opleiding als oefentherapeut Cesar heb ik stage gelopen bij Léonie. Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan. Gedurende mijn opleiding heb ik naast reguliere oefentherapie ook ervaring opgedaan met psychosomatische oefentherapie, ouderen en parkinsonpatiënten. Ook heb ik mijn kennis verbreed met groepslessen RGM (Ronnie Gardiner Methode).

Werken met stress gerelateerde klachten en het werken met ouderen heeft mijn interesse, daarnaast zou ik mij graag nog verder ontwikkelen op het gebied van valpreventie, slaapoefentherapie en psychosomatiek.

Vanaf 11 mei 2020 kunt u mij op donderdag in de praktijk in Doesburg vinden!