COOL GROEP

Eerste COOL GROEP in Doesburg VAN START : 1 SEPTEMBER 2020Corona is (helaas) nog steeds actueel en de relatie tussen overgewicht en COVID-19 wordt steeds duidelijker. Het immuunsysteem blijkt dan minder in staat te reageren op binnendringende virussen en bacteriën. Door af te vallen verminder je het risico om ernstig ziek te worden. Dat afvallen niet altijd makkelijk is, zal iedereen weten die dit wel eens geprobeerd heeft, daarom is het fijn dat daar nu vergoede begeleiding voor bestaat. Op 1 september start bij mij een nieuwe groep “Coaching op Leefstijl” of ook wel CooL genoemd. Dit programma wordt vergoed door de basisverzekering en valt onder de noemer gecombineerde leefstijl interventie (GLI). Het programma is gericht op duurzaam afvallen door je leefstijl te veranderen. Het programma duurt 2 jaar en je wordt gedurende deze periode begeleid op het gebied van o.a. voeding, beweging, ontspanning en omgaan met stress. De begeleiding is zowel individueel als in groepsverband. Lijkt dit je wat of ken je iemand waar dit interessant voor is, dan zou delen fijn zijn!

Meer informatie of voor contact:
[E] koen@lifestylecoach-doesburg.nl